Backstage bij de Bierstylist

Als dé expert op het gebied van bierstyling, weet ik als geen ander hoe belangrijk de voorbereiding is voor een geslaagde foto of filmshoot. Mijn studio, strategisch gelegen in het hart van Nederland, biedt de perfecte setting voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van professionele foto of film biershoot. Uiteraard kan de bierstylist op elke lokatie in Europa & Wereld mooie biertjes maken!

In mijn werkruimte gebeurt er iets magisch. Elk flesje bier, zorgvuldig geselecteerd voor de shoot, krijgt mijn volle aandacht. Ik begin met het nauwkeurig aanbrengen van de labels, die vaak los worden aangeleverd. Dit is een precisiewerkje waarbij elk detail telt. Maar het echte geheim zit hem in de afwerking. Ik breng een speciale coating aan op de flessen, waardoor ze  bedekt kunnen worden met een mooi ogende laagje condens. Dit zorgt ervoor dat het bier er niet alleen onweerstaanbaar uitziet, maar ook de belofte van verfrissing visueel overbrengt.

Deze aanpak is niet zomaar gekozen. Het is het resultaat van jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van zowel fotografie als bierstyling. Het doel? Ervoor zorgen dat elke fles en elk glas bier er op de foto uitziet alsof je ze zo van de pagina zou willen drinken.

Of je nu een grote campagne voorbereidt of op zoek bent naar de perfecte beelden voor je merk, mijn studio is de plek waar jouw visie tot leven komt. Samen zorgen we ervoor dat jouw bier niet alleen geproefd, maar ook gezien wordt. Proost op succesvolle shoots en onvergetelijke beelden!

[instagram-feed]